Specialist in mondzorg – Mondzorg Son en Breugel – Son en Breugel

Welkom bij Mondzorg Son & Breugel

Onze moderne praktijk voor de mondzorg in het centrum van Son is geopend. Wij staan open voor nieuwe patiënten bij zowel de tandarts als de mondhygiënist. U kunt u nu inschrijven.

Specialist in mondzorg

Mondzorg Son en Breugel is uw specialist in het centrum van Son en Breugel voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijke aandacht is het uitgangspunt van onze medewerkers. U bent van harte welkom in onze nieuwe moderne praktijk.

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft zijn/haar eigen taken. Onder ‘Team’ stellen onze medewerkers zich aan u voor. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende behandelingen.

Wij begeleiden u in de vorm van informatie en uitleg over mondgezondheid en –verzorging. De mondhygiënist / preventieassistent helpt u uw gebit schoon te houden. Ook kan hij of zij u adviseren over goede preventie van gaatjes en andere problemen. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen.